5.12.2010

Πρόεδρος ομάδας, έπαιξε 1 εκ. ευρώ στο στοίχημα εις βάρος της ομάδας του και κέρδισε 10 εκ.ευρώ!

O Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής προσφεύγει στον εισαγγελέα, μετά από αποκάλυψη τηλεοπτικής εκπομπής για απόρρητη έκθεση της τράπεζας της Ελλάδας, που σχετίζεται με στημένα παιχνίδια...

Η εκπομπή "Δίκη" του Blue Sky προέβη σε αποκάλυψη για απόρρητη έκθεση της Τραπέζας της Ελλάδας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πυροδότησε την άμεση αντίδραση του ΓΓΑ, Πάνου Μπιτσαξή. Ο κ. Μπιτσαξής θα την στείλει αύριο το πρωί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να συσχετιστεί με την υπόθεση των 27 ύποπτων αγώνων που ήδη διερευνάται.

Η έκθεση περιλαμβάνει 968 φυσικά πρόσωπα (αρκετούς αθλητικούς παράγοντες) που παρατύπως έστειλαν από τουλάχιστον 100.000 ευρώ ο καθένας σε τράπεζα της Μαλαισίας! Ένας από αυτούς, πρόεδρος ομάδας Β΄Εθνικής, έπαιξε 1 εκ. ευρώ στο στοίχημα εις βάρος της ομάδας του και κέρδισε 10 εκ.ευρώ!

Άλλος, γιός παράγοντα ομάδας της Σούπερ Λίγκας, στοιχημάτισε 1,6 εκ. ευρώ στην ήττα της ομάδας του και αποκόμισε 7 εκ. ευρώ! Η έρευνα της Τραπέζας της Ελλάδας αφορά ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και ο εισαγγελέας αναμένεται να διερευνήσει τα αδικήματα του παράνομου στοιχηματισμού και του στησίματος αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επίμαχα ματς έγιναν το 2008 και η έκθεση της Τραπέζας της Ελλάδας αναφέρεται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος την περίοδο 2005-08.

-σχόλιο
Για να δούμε θα μάθουμε ποτέ κανένα όνομα?
Θα πάει κανείς τους φυλακή?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου