5.10.2010

Κύπριος επιχειρηματίας εμπλέκεται σε δολοφονία στην Ζάκυνθο

Άγριο φονικό με θύμα και δράστη επιχειρηματίες κυπριακής καταγωγής, διαπράχθηκε την Τετάρτη σε περιοχή της Ραφήνας.

Θύμα είναι ο Αντώνης Στυλιανού 52 ετών από τα Σπήλια και δράστης ο Γιώργος Τράντας 42 ετών από το Παραλίμνι, ο οποίος καταζητείτο από τις ελληνικές Αρχές και για τη δολοφονία Σέρβου στη Ζάκυνθο το 2007.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το έγκλημα οφείλεται σε οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο συνεταίρων.

Όπως μετέδωσε χθες η Νέα Ελληνική Τηλεόραση, το έγκλημα διαπράχθηκε από την περασμένη Τετάρτη σε περιοχή της Ραφήνας, αλλά ο φερόμενος ως δράστης το ομολόγησε μόλις το βράδυ της Παρασκευής, με τηλεφώνημά του στον
Αστυνομικό Τμήμα της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης, οι δυο τους συναντήθηκαν την Τετάρτη στο Παλαιό Φάληρο για να συζητήσουν τις διαφορές τους. Ο Τράντας ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο, ζητούσε από τον Στυλιανού την καταβολή €600.000.

Στην ομολογία του φέρεται να είπε ότι πυροβόλησε δυο φορές τον Στυλιανού στο κεφάλι και ότι τοποθέτησε το πτώμα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του θύματος. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα του θύματος σε ερημική περιοχή της Ραφήνας.

Το βράδυ της Παρασκευής και ενώ βρισκόταν στη Φθιώτιδα, δέχτηκε τηλεφώνημα από τη σύντροφο του δολοφονηθέντος, η οποία γνώριζε ότι υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ των δυο συνεταίρων και η οποία αναζητούσε τον Στυλιανού.

Η γυναίκα θεωρώντας ότι ο σύντροφός της έχει απαχθεί από τον Τράντα, του είπε πως η ίδια έχει απαγάγει τη μητέρα και την αδελφή του. Τότε ο Τράντας επικοινώνησε με την Αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα. Ακολούθως οδηγήθηκε στο τμήμα δίωξης κατά αδικημάτων ζωής στην Ασφάλεια Αττικής από όπου και αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου