2.01.2010

Ο χειρότερος τρόπος να ξυπνήσεις... κατά λάθος

Ακόμα και τώρα, στην καμπή που έχει πάρει η πολιτική ζωή της χώρας, κάποιοι επιλέγουν να τον τιμούν, παραχωρώντας του, πολλές ώρες δημόσιου τηλεοπτικού βήματος.

Θεωρείται ο μόνος κερδισμένος από την εσωτερική αναμέτρηση στη ΝΔ, αφού εξασφάλισε μια υποψηφιότητα για τη θέση του Περιφερειάρχη ή, όπως μεγαλοστόμως συνηθίζεται να λέγεται αυτή και οι αντίστοιχες αυτής θέσης, του "Μικρού Πρωθυπουργού". Ο Σαμαράς είναι καταδικασμένος να του δώσει το χρίσμα και εσύ είσαι καταδικασμένος να συνεχίσεις να τον ακούς.

Στο δρόμο που χάραξε ο Γιώργος Αυτιάς, στην εκπομπή του οποίου ο Νομάρχης, τελεί πια συμπαρουσιαστής, οι δημοσιογράφοι του "MEGA Σαβατοκύριακο", συζήτησαν για πάνω από μία ώρα μαζί του.

Λάβαρα πατριωτισμού υψώθηκαν ξανά, καρφιά για παλαιότερες δηλώσεις των παριστάμενων δημοσιογράφων που τον αφορούσαν βρήκαν έδαφος, υποδείξεις σημειώθηκαν με το αντίστοιχο κούνημα του δείκτη των δαχτύλων, υπεράκουσμα της λέξης "εγώ". Συνέχισε πιστά, να εκθειάζει τον Καραμανλή, την ώρα που ο πρώην Πρωθυπουργός, σε μια ύστατη κίνηση απώλειας της πολιτικής του αξιοπρέπειας, φέρεται να προσέρχεται στις Εξεταστικές, που θα συσταθούν και τον αφορούν άμεσα.

Πολιτική καφενείου, φρασεολογία λιμανιού, ξέχειλος τσαμπουκάς και από τον καλεσμένο και από τους οικοδεσπότες. Κυκλωτικοί διάλογοι, χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο. Ακόμα μια σειρά χαμένων ωρών, στις πολλές που θυσιάζονται στο βωμό της εύκολης τηλεθέασης. Υψηλοί τόνοι συνομιλιών, αγριοφωνάρες, ηχοχρώματα αποκρουστικά.

Ο χειρότερος τρόπος για να ξυπνήσεις κατά λάθος...

Γι΄αυτό στη Θεσσαλονίκη προτιμούν να κοιμούνται ακόμη, αφήνοντάς τον να μιλά στο mute.

από www.mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου