2.04.2010

Χρυσά Βατόμουρα: Το ''Transformers'' χειρότερη ταινία της χρονιάς;

Λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση των οσκαρικών υποψηφιοτήτων, έγιναν γνωστές οι υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα 2010. Ποιοι είναι οι χειρότεροι της χρονιάς στο Χόλλυγουντ; Όπως φαίνεται, ισχυρή υποψηφιότητα για Χειρότερη Ταινία της Χρονιάς βάζει το sequel των Transformers...


Το blockbuster του Michael Bay "Tranformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων" ηγείται της κούρσας των υποψηφιοτήτων μαζί με την ταινία ''Η Χαμένη Ηπειρος" και πρωταγωνιστή τον Will Ferell.

Το κορυφαίο Χρυσό Βατόμουρο (τι τιμή κι αυτή!) διεκδικούν επίσης τα: ''All About Steve'' με τη Sandra Bullock, "G.I Joe: Η γέννηση της Κόμπρας" και "Οι Γερόλυκοι" με τους Robin Williams και John Travolta.

Η Sandra Bullock μάλιστα διεκδικεί και Χρυσό Βατόμουρο Χειρότερης Ερμηνείας για τις υποκριτικές της επιδόσεις στο ''All About Steve''. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στις 7 Μαρτίου μπορεί να έχουμε ένα ακόμα παγκόσμιο ρεκόρ... Να δούμε δηλαδή τη Sandra Bullock να κατακτά συγχρόνως το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο ''The Blind Side'' και το Χρυσό Βατόμουρο χειρότερης ερμηνείας για το ''All about Steve''!

Στον κατάλογο των υποψηφίων για τις χείριστες γυναικείες ερμηνείες περιλαμβάνονται επίσης η Beyonce για το "Ψύχωση" , η Sarah Jessica Parker για το "Τα μάθατε για τους Μόργκαν;" και η Megan Fox για τους ''Tranformers'' και για το "Σώμα που Σκοτώνει" (Jennifer's Body).

Στην κατηγορία των χειρότερων ηθοποιών περιλαμβάνονται ο Will Ferell για την "Χαμένη Ηπειρο", ο Eddie Murphy για το " Για Φαντάσου", ο Steve Martin για τον " Ροζ Πάνθηρα 2" και οι Jonas Brothers για την τρισδιάστατη συναυλία τους.

Φέτος όμως τα Βατόμουρα μας επιφυλλάσουν και μία έκπληξη, αφού θα ψηφιστεί και η Χειρότερη Ταινία της Δεκαετίας, καθώς και οι χειρότεροι γενικά της δεκαετίας!!!

Στην κατηγορία αυτή οι υποψηφιότητες για τις ταινίες είναι τα: "Πεδίο Μάχης: Γη" με John Travolta, "Με το Δάκτυλο του...Φρέντυ" με Tom Green, "Gigli" με Ben Affleck και Jenifer Lopez, "Ξέρω ποιος με σκότωσε" με την Lindsey Lohan και "Η Κυρία και ο Ναύτης" με τη Madonna.

John Travolta και Ben Affleck είναι υποψήφιοι για χειρότεροι ηθοποιοί της δεκαετίας μαζί με τους Eddie Murphy, Mike Myers και Rob Schneider, ενώ οι Lohan, Lopez, Madonna, Maria Carrey και Paris Hilton είναι οι υποψήφιες για το βραβείο της χειρότερης ηθοποιού της δεκαετίας.

Τα Χρυσά Βατόμουρα θα ανακοινωθούν στις 6 Μαρτίου, μια ημέρα πριν από την απονομή των βραβείων Οσκαρ, κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στους υποψηφίους, καλή επιτυχία και εις... κατώτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου