2.22.2010

Έρχεται ο Marilyn Manson!


Marilyn Manson
Έκθεση Ζωγραφικής
“HELL etc.”

Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ: Καστοριάς 34 – 36, Βοτανικός, Αθήνα


O εκκεντρικός καλλιτέχνης θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Από τις 21 έως τις 25 Απριλίου 2010, έργα πρωτότυπα του καλλιτέχνη Marilyn Manson θα εκτεθούν στην χώρα μας για πρώτη φορά, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς. Ο Marilyn Manson με την ιδιότητα του ζωγράφου, δίνει μια σπάνια και προσωπική πτυχή της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας, στο Ελληνικό κοινό. Την έκθεση φιλοξενεί και επιμελείται η φίλη και συλλέκτρια Μαρία Κοντομηνά.

Τα έργα που θα εκτεθούν στην ΑΘΗΝΑΪΔΑ είναι ακουαρέλες και ακρυλικό σε χαρτί καθώς επίσης υπογεγραμμένες & αριθμημένες λιθογραφίες και αφίσες, έργα που εκπροσωπεί και επιμελείται η Art Modern Gallery (artmoderngallery.com) αποκλειστική εκπρόσωπο για την τέχνη του Marilyn Manson παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της γκαλερί Robert Fontaine «... τα έργα του Marilyn Manson, υπογραμμίζουν μια τάση στη σύγχρονη ζωγραφική που δεν προσπαθεί να μεγαλοποιήσει τα ζωγραφισμένα θέματα σαν κάτι που δεν υπάρχει, αντιθέτως «μιλάει» για την οπτική των έργων που είναι με ωμότητα και ειλικρίνεια που σοκάρει. Με έντονα χρώματα, γήινους τόνους και αφαιρετική διάθεση ο Marilyn Manson έχει τη δική του προσωπικότητα ως ένας ισχυρός εικαστικός καλλιτέχνης. Έχει «προσγειωθεί» εκεί όπου λίγοι καλλιτέχνες αποτολμούν, κοντά σ’ ένα ανάχωμα όπου πολιτικά και ψυχολογικά θέματα συνδυάζουν μια χρωματική τρέλα».

Από το 2001 έως σήμερα, ο Marilyn Manson, έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις ζωγραφικής σε όλο τον κόσμο (Los Angeles, Βερολίνο, Παρίσι, Κολωνία, Ρωσία, Βραζιλία, Ελβετία, Φλόριντα). Τα έργα του έχουν εκτεθεί σε Μουσεία και σε μεγάλους οίκους δημοπρασιών.
Ο Marilyn Manson, είναι ευρύτερα γνωστός για τις επιτυχίες του στο χώρο της μουσικής. Όπως δήλωσε σε μια συνέντευξή του, ο Marilyn εξηγεί ότι η τέχνη της ζωγραφικής είναι προέκταση της μουσικής του και ότι μια δημιουργική μορφή τέχνης είναι στενά συνδεδεμένη με την άλλη.
Ο Marilyn Manson γεννήθηκε στο Canton, του Οχάιο στις 5 Ιανουαρίου του 1969. Σε ηλικία 20 ετών, απέκτησε το όνομα/ψευδώνυμό του, το οποίο προέρχεται από το συνδυασμό δύο άλλων ονομάτων αυτό της Marilyn Monroe και του Charles Manson. Το 1990 ξεκίνησε την καριέρα του επίσημα ως ζωγράφος και την ίδια χρονιά δημιούργησε το συγκρότημα «Marilyn Manson & The Spooky Kids». Ύστερα από δύο χρόνια το συγκρότημα μετονομάζεται σε «Marilyn Manson», χάρη στη προσωπική του επιτυχία και στο ότι ο Marilyn ήταν ο πιο δημοφιλής από όλα τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Φοίτησε στο «Broward Community College» δημοσιογραφία και θέατρο.

Επιμέλεια έκθεσης : ART MODERN GALLERY I.E. Robert Fontaine
Διάρκεια Έκθεσης : 21– 25 Απριλίου 2010
Ώρες λειτουργίας : 10:00 –22:00

1 σχόλιο:

  1. Προς το Blog σας

    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή