3.17.2010

''Διάσημο'' sex

Η Πάμελα Αντερσον, ο Κόλιν Φάρελ, ο Ρομπ Λόου, ο τηλεπαρουσιαστής Τζέρι Σπρίνγκερ, φυσικά η Πάρις Χίλτον, η Σεβερίνα Βούβκοβιτς (συμμετοχή της Ουκρανίας στη Γιουροβίζιον) έχουν πέσει «θύματα» διαρροής προσωπικών τους στιγμών στο Διαδίκτυο.

Αν και σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιοι διέρρευσαν το υλικό στο Ιντερνετ έναντι πληρωμής, όπως η Πάρις Χίλτον και το ζεύγος Πάμελα Αντερσον και Τόμι Λι, υπάρχουν ανάμεσά τους και περιπτώσεις όπου έπεσαν θύματα εκβιασμού από πρώην συντρόφους.

- Σαϊεντολόγοι εκβίαζαν τη Νικόλ Κίντμαν ότι έχουν στα χέρια τους καυτό υλικό...
- Πρώην εραστής της Λίντσεϊ Λόχαν διέρρευσε στο Ιντερνετ τις προσωπικές τους στιγμές.
- Η σταρ του MTV Τίλα Τεκίλα απείλησε με μηνύσεις και κατάφερε να αποσύρει σε μόλις μία ημέρα τις δικές της «προσωπικές στιγμές» που ανέβηκαν στο Ιντερνετ.
- Φήμες κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια για home made video με πρωταγωνίστρια τη Μαντόνα.
- Ο συγγραφέας Dustin Lance Black, που έγραψε το σενάριο του «Milk», ζήτησε δημόσια συγνώμη για τη δική του sex tape που διέρρευσε στο Διαδίκτυο.
- Ο Τζέιμι Φοξ αναγκάστηκε να απολογηθεί για... ραδιοφωνική εξομολόγηση πολύ προσωπικών του στιγμών.
- Ο Βερν Τρόιερ, που υποδύεται τον Μίνι Μι στις ταινίες με ήρωα τον Οστιν Πάουερς, έχει διαρρεύσει προσωπικές στιγμές του στο Διαδίκτυο.

- Ο πρώην εραστής της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Ανταν Γκάλιμπ, δέχτηκε απειλές από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας όταν αποπειράθηκε να πουλήσει σε ταινία τις προσωπικές τους στιγμές.
- 1,6 εκατ. δολάρια φημολογείται ότι αγόρασε ένας Αμερικανός ταινία που περιλαμβάνει αισθησιακές στιγμές με πρωταγωνίστρια τη Μέριλιν Μονρόε.
- Από μια ταινία ερωτικού περιεχομένου έγινε γνωστός τη δεκαετία του ‘70 ο Σιλβέστερ Σταλόνε.
- Ακόμη και η σεμνότυφη Σάρλοτ του Sex and the Sity έχει πέσει θύμα εκβιασμού ροζ κασέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου