4.08.2010

Υποθέσεις κανιβαλισμού που συγκλόνισαν τον κόσμο, τα τελευταία 10 χρόνια

- Τον Μάρτιο του 2001 ο Armin Meiwes έβαλε μια αγγελία στο internet που ζητούσε εναν γυμνασμένο μεταξύ 18-30 για να τον σφάξει και να τον φάει. Ο bernd Jurgen Brandes ανταποκρίθηκε στην αγγελία. Ο Meiwes τον έφαγε και καταδικάστηκε. Οι Rammstein μάλιστα έγραψαν ειδικό τραγούδι για την ιστορία αυτή με τίτλο Mein Teil.

- Τον Φεβρουάριο του 2004 ο 39χρονος Peter Bryan σκότωσε και έφαγε το φίλο του. Είχε μόλις βγει απο τη φυλακή για έναν άλλο φόνο.

- Το Αυγουστο του 2007 ενας ακροαριστερός στην Ινδία σκότωσε και έφαγε εναν αστυνομικό προκειμένου να τρομοκρατήσει τους συχωριανούς του ωστε να μην τον καταγγείλουν για τα εγκλήματα που είχε κάνει.

- Τον Σεπτέμβρθο του 2007 ο Τουρκος Özgür Dengiz σκότωσε "για την πλάκα του" εναν οδοκαθαριστή. Στη συνέχεια τον έσφαξε και έριξε μερικά μέλη σε σκυλία ενώ πήρε κάποια στο σπίτι που έμενε με τους δικούς του. Στο δρόμο έφαγε ενα μέρος ενώ το υπόλοιπο το έβαλε στο ψυγείο χωρίς να πει τίποτα στους γονείς του.

- Τον Ιανουάριο του 2008 ο 37χρονος Milton Blahyi ομολόγησε οτι έπαιρνε μέρος σε τελετές σε μια απο τις οποίες έσφαξαν ένα παιδί, έβγαλαν την καρδιά του την οποία και έκοψαν σε κομμάτια και στη συνέχεια την έφαγαν.

- Κατα τη διάρκεια της δίκης για εγκλήματα πολέμου του Charles Tayloer ένας απο τους στρατηγούς του ομολόγησε οτι ο Taylor διέταζε τους στρατιώτες του να σκοτώνουν και να τρώνε τους εχθρούς τους.

- Ο πρόεδρος της Τανζανίας Kikwete κατηγορήθηκε το 2008 οτι μαζί με γιατρούς σκότωναν αλμπίνους και έτρωγαν μέρη του σώματός τους γιατί υπάρχει ο μύθος οτι φέρνουν καλή τύχη.

- Σε ένα ντοκιμαντέρ ενος δημοσιογράφου απο την Κολομβία ένας αντάρτης εξομολογείται οτι στις μάχες που γίνονται στις απομακρυσμένες περιοχές της Κολομβίας πολύ τρώνε τους εχθρούς τους ενώ πίνουν και το αίμα τους γιατι πιστεύεται οτι κάνει τους στρατιώτες να θέλουν να σκοτώσουν και αλλους.

- Τον Νοέμβριο του 2008 33 λαθρομετανάστες απο τη Δομινικανή Δημοκρατία κατέφυγαν σε Κανιβαλισμό όταν για 15 μέρες έμειναν στη μέση της θάλασσας.

- Ο ράπερ Big Lurch ομολόγησε οτι δολοφόνησε και οτι έφαγε ένα μέρος ενός ανθρώπου που είχε γνωρίζει.

- Το Νοέμβριο του 2009 3 άστεγοι απο τη Ρωσία σκότωσαν και έφαγαν έναν 25χρονο και το μέρος που περίσσεψε το πούλησαν σε ένα κεπαμπτζίδικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου