4.22.2010

Κούγιας:"Δεν αγόρασα παιχνίδια"

Ο Άλεξης Κούγιας σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι η Παναχαϊκή κερδίζει με την αξία της τα παιχνίδια.


Πιο αναλυτικά είπε:

Για το αν θα ανέβει η Παναχαϊκή κατηγορία: "Δεν είναι δυνατόν ένας πρόεδρος να ανεβάσει την ομάδα. Την ομάδα την ανεβάζουν οι παίκτες και οι προπονητές. Ο πρόεδρος δημιουργεί τις προϋποθέσεις που ζητούν οι προπονητές. Nα παίρνει τους καλούς παίκτες να τους πληρώνει, να φροντίζει την ηρεμία της ομάδος και να μην εκθέτει στο δημόσιο πρόσωπο".

Για την περίπτωση που δεν ανέβει η Παναχαϊκή: "Δεν αγόρασα παιχνίδια. Αν έβλεπες το χθεσινό παιχνίδι της Χερσονήσου με τον Βύζαντα Μεγάρων και του Πανεργειακού με τη Ζάκυνθο θα καταλάβαινες τι έγινε. Η Ζάκυνθος την προηγούμενη Κυριακή στο μεταξύ μας παιχνίδι "ζωντάνεψε" και τους πεθαμένους παίκτες που είχε και στο χθεσινό ματς κατέβασε 11 παίκτες, εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες. Αυτό έγινε γιατί αν δεν κέρδιζε ο Πανεργειακός είχε υποβιβαστεί. Ετσι το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Παναχαϊκή θα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Εχω κάνει καταγγελία. Συγκεκριμένα, τον βασικό τους ποδοσφαιριστή, τον Μαρίνο δικαιολογήθηκαν ότι δεν τον κατέβασαν γιατί προετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Αυστραλία. Πέρυσι στο δεύτερο γύρο σε όλα τα παιχνίδια της Ηλιούπολης όλες οι ομάδες κατέβαζαν την αναπληρωματική τους ομάδα κατά σύμπτωση αρώσταιναν ή τραυματίζονταν οι βασικοί ποδοσφαιριστές. Αυτό το κάνεις έγγραφο και στο στέλνεις στην ΕΠΟ στον Αθλητικό Εισαγγελέα και Αθλητικό Δικαστή και δεν γίνεται τίποτα. Η Παναχαϊκή πέρυσι και φέτος δεν ανέβηκε γιατί αυτή ήταν η επιθυμία κάποιου ποδοσφαιρικού κύκλου, ο οποίος μπορεί από το παρασκήνιο να καθορίζει ακόμα και την επιλογή διαιτητών. Στο παρελθόν, στην παλιά διοίκηση της ΕΠΟ, έπαιζαν στοίχημα".

Για τις καταγγελίες που έχει κάνει: "Με ονοματεπώνυμα. Εκανα καταγγελία για τα δύο παιχνίδια Πανεργειακός - Ζάκυνθος αλλά και για τη δήλωση του προπονητού της Χερσονήσου, του Παπαματθαιάκη ότι θα βάλει αναπληρωματικούς παίκτες".

Για τα τελευταία επεισόδια που έγινα στην Παναχαϊκή: "Γι΄αυτά που έγιναν προχθές στο γήπεδο και επειδή κάποιο διαφήμισαν ότι έγινα επεισόδια να πω ότι έχω ένα πρόβλημα Κάθε Κυριακή στο γήπεδο είναι 5.000 άτομα. Οι 4970 με χειροκροτούν οι υπόλοιποι από τότε που ανέλαβα τον Κορκονέα που κατηγορείται για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, όχι μόνο με αποδοκιμάζουν, αλλά επιτίθενται. Αν αυτό το ονομάζουν οπαδούς τότε ναι οι οπαδοί της Παναχαϊκής μας αποδοκιμάζουν".

από Sportime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου