9.11.2009

Βαρβαρίγος, Μπετίνης & Κλαυδιανού, οι 3 του Πα.Σο.Κ. για την Ζάκυνθο.

Αλλαγή δεδομένων στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο, μετά την οριστικοποίηση της υποψηφιότητας της Μαρίας Κλαυδιανού στη θέση του Πέτρου Στραβοπόδη, ενώ οι άλλοι δύο υποψήφιοι είναι ο εν ενεργεία βουλευτής, Δημήτρης Βαρβαρίγος και ο Στάθης Μπετίνης. Με δηλώσεις του σήμερα, ο συντονιστής της τοπικής ΝΕ, Διονύσης Κορφιάτης, επισήμανε ότι πρέπει κανονικά ο τελευταίος λόγος να ανήκει στην τοπική κοινωνία, όμως το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πριν τη διεξαγωγή των εκλογών, δεν άφησε αρκετά περιθώρια για κάτι τέτοιο, καθώς και ότι η κομματική οργάνωση στο νομό, έπρεπε να έχει πιο αποφασιστική συμμετοχή στην όλη διαδικασία. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι επίσημα δεν είχαν ανακοινωθεί οι τρεις υποψήφιοι πριν την αλλαγή στο ψηφοδέλτιο και για αυτό το λόγο, ο ίδιος μιλούσε για ανεπίσημη ενημέρωση.

Εξάλλου, όπως είπε, η τελική απόφαση ήταν του εθνικού συμβουλίου, η οποία χθες βράδυ γνωστοποιήθηκε στην τοπική ΝΕ, ωστόσο, τόνισε ότι μετά τις εκλογές θα κριθούν οι πάντες, προσθέτοντας ότι προέχει η ενωτική εκλογική μάχη για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Εντωμεταξύ, με ανακοίνωση του, ο Πέτρος Στραβοπόδης, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι χθες επικοινώνησε μαζί του ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Ραγκούσης και τον ευχαρίστησε επειδή έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κόμματος για τις βουλευτικές εκλογές, όπως τού ζητήθηκε παρά την επιθυμία του να παραμείνει στην αυτοδιοίκηση. Επίσης, ο κ. Ραγκούσης, τού είπε να συνεχίσει το έργο του στην αυτοδιοίκηση για τη νικηφόρα έκβαση στις επικείμενες νομαρχιακές εκλογές. Με δηλώσεις, ο κ. Στραβοπόδης, επισήμανε ότι σέβεται απόλυτα την απόφαση του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ότι παραμένει στρατιώτης του κόμματος, η τελική απόφαση του οποίου, συνέπεσε με τη δική του επιθυμία να συνεχίσει ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στη νομαρχία. Μάλιστα, ανέφερε ότι επίσημα δεν είχε ανακοινωθεί το όνομά του, πριν επισημοποιηθεί η υποψηφιότητα της νομαρχιακής συμβούλου του συνδυασμού του, Μαρίας Κλαυδιανού, στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία, όπως και στους άλλους δύο υποψηφίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου