9.13.2009

4 Οκτωβρίου: Παγκόσμια ημέρα των ζώων και βουλευτικές εκλογές.

Τα ζώα συνυπάρχουν με τον άνθρωπο από τη δημιουργία του κόσμου. Εκείνος όμως δυστυχώς δεν τα είδε ποτέ ως συγκατοίκους του και δεν τους αναγνώρισε σε καμία περίπτωση το ισότιμο με εκείνου δικαίωμά τους στη ζωή. Απεναντίας, ανέκαθεν τα εκμεταλλεύεται και τα χρησιμοποιεί για να εξυπηρετεί δικές του αποκλειστικά ανάγκες. Ανάγκες που ενώ στην αρχική τους μορφή ήταν πρωτογενείς
(ανάγκες τροφής, ενδυμασίας, εργασίας κ.λ.π.) αργότερα μεταλλάχθηκαν σε μέσον εξέλιξης και ανάδειξης της απληστίας και της ματαιοδοξίας του.Οι άνθρωποι συνυπάρχουν με τους πολιτικούς απο την αρχαιότητα.Στο πέρασμα των χρόνων,οι άνθρωποι έγιναν πολλές φορές αντικείμενα στυγνής εκμετάλλευσης απο τα διάφορα πολιτεύματα.

Η ανθρώπινη ζωή δεν είχε καμμιά αξία.Η εργασία ήταν δουλεία.Η λίγη τροφή αρκούσε για παράταση της ζωής μέχρι την επόμενη ημέρα της καταδυνάστευσης.Η τιμωρία για τους άρχοντες της εξουσίας ήταν ανύπαρκτη.Ηταν κάτι σαν μια αόρατη ασυλία στην αναίσχυντη διακυβέρνηση τους.Στον 21ο αιώνα της Ελληνικής πραγματικότητας το επίπεδο των ανθρώπων - ψηφοφόρων δεν έχει αλλάξει και πολύ.Η διαπλοκή συναγωνίζεται την ανευθυνότητα και αντιστρόφως.Η επαναλαμβανόμενη επιλογή ανίκανων πολιτικών οδηγεί τη χώρα απο το κακό στο χειρότερο. Χωρίς προοπτική, χωρίς αισιοδοξία, χωρίς ενότητα.4 Οκτωβρίου γιορτάζουν τα πραγματικά ζώα , χωρίς κακίες, μίση.απληστεία και ματαιοδοξία.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ..!

από www.paramagazo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου