9.14.2009

Εκλογές και κούρεμα...

Μου ήρθε μόλις από ένα καλό φίλο δάσκαλο που θέλει να μάθει στα μεγάλα παιδιά να μη φοβούνται... και πως ο κακός λύκος είναι μέσα στο κεφάλι μας μόνο... κακός

Απολαύστε τον:Το Κούρεμα

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε σε έναν κουρέα για κούρεμα. Όταν η δουλειά τελείωσε, ρώτησε τι χρωστάει, και ο κουρέας απάντησε:Δεν μπορώ να δεχτώ χρήματα! Κάνω υπηρεσία για την κοινότητα αυτή την εβδομάδα!Ο ανθοπώλης έφυγε ικανοποιημένος.Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει μαγαζί του το επόμενο πρωί, υπήρχε μια ευχαριστήρια κάρτα και μια ανθοδέσμη τριαντάφυλλα στην πόρτα του.

Αργότερα, ένας αστυνομικός έρχεται για κούρεμα, και όταν προσπαθεί να πληρώσει το λογαριασμό του, ο κουρέας πάλι απάντησε:Δεν μπορώ να δεχτώ χρήματα! Κάνω υπηρεσία για την κοινότητα αυτή την εβδομάδα!Ο αστυνομικός ευχαριστήθηκε και έφυγε από το κατάστημα.Το επόμενο πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, υπήρχε μια ευχαριστήρια κάρτα και ένα κουτί γλυκά στην πόρτα του.

Στη συνέχεια, ένας επαγγελματίας βουλευτής ήρθε για κούρεμα, και όταν πήγε να πληρώσει , ο κουρέας πάλι απάντησε:Δεν μπορώ να δεχτώ χρήματα! Κάνω υπηρεσία για την κοινότητα αυτή την εβδομάδα!Ο επαγγελματίας βουλευτής ήταν πολύ ευτυχής και έφυγε από το κατάστημα.Το επόμενο πρωί, όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει, υπήρχαν δώδεκα εγωμανείς βουλευτές για δωρεάν κούρεμα.


Και αυτό, φίλοι, καταδεικνύει τη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ των υπηκόων τής χώρας και των πολιτικάντηδων που την ταλαιπωρούν.


από www.vickytoxotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου