9.11.2009

Είμαι πρωθυπουργός... ίνδαλμα και δεν πληρώνω για σεξ, λέει ο Μπερλουσκόνι!

Με... ανεξάντλητη μετριοφροσύνη και βαθιά αυτογνωσία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δηλώνει ότι είναι μακράν ο καλύτερος πρωθυπουργός στην ιστορία της Ιταλίας. Δίπλα σε έναν αμήχανο Χοσέ Θαπατέρο βεβαιώνει ότι ποτέ δεν έχει πληρώσει για σεξ και συμβουλεύει τους Ιταλούς: Κλείστε τις εφημερίδες και ανοίξτε την τηλεόραση...

Η τελευταία... παράσταση του Μπερλουσκόνι δόθηκε στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη με τον Ισπανό ομόλογό του στη Σαρδηνία και η οποία αναπόφευκτα περιστράφηκε γύρω από τη χείμαρρο σκανδάλων, τα οποία ο Καβαλιέρε σταθερά αποδίδει σε οργανωμένο σχέδιο για την πολιτική του εξόντωση.
«Είμαι μακράν ο καλύτερος»
«Ειλικρινά πιστεύω ότι είμαι μακράν ο καλύτερος πρωθυπουργός στα 150 χρόνια της ιταλικής ιστορίας» ήταν η απάντηση που έδωσε ο Μπερλουσκόνι σε δημοσιογράφο της ισπανικής El Pais, ο οποίος τον ρώτησε εάν έχει την πρόθεση να παραιτηθεί λόγω των σκανδάλων στα οποία εμπλέκεται.
«Δεν έχω πληρώσει ποτέ για σεξ»
«Δεν έχω πληρώσει ούτε ένα ευρώ για σεξ» είπε και φρόντισε να το εξηγήσει: «Και θα σας πω γιατί: για κάποιον που αγαπά να κατακτά, η μεγαλύτερη χαρά είναι η κατάκτηση, οπότε ρωτώ 'αν πληρώσεις, τι χαρά μπορεί να έχεις;'».

Ο επιχειρηματίας από το Μπάρι είχε στείλει τουλάχιστον 30 γυναίκες σε 18 πάρτι που φιλοξένησε ο Μπερλουσκόνι και ορισμένες έλαβαν 1.000 ευρώ έξτρα για να προσφέρουν «σεξουαλικές υπηρεσίες» σε προσκεκλημένους, βάσει εγγράφων της Εισαγγελίας του Μπάρι που έφεραν στη δημοσιότητα η Corriere della Sera και η Stampa.

Μετά τις διαρροές που έγιναν στον Τύπο, ο νέος εισαγγελέας του Μπάρι έσπευσε να ξεκαθαρίσει
ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έχει καμία ποινή ευθύνη γι' αυτή την υπόθεση.
Ο ίδιος ο επιχειρηματίας στις καταθέσεις του λέει ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός δεν γνώριζε
πως οι γυναίκες αυτές πληρώνοντας για να εμφανιστούν στα επίμαχα πάρτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου