9.21.2009

Οσκαρ… πρωτοτυπίας...!

Οσκαρ… πρωτοτυπίας διεκδικεί 35χρονος από την Πιερία που έσπειρε τη χασισοφυτεία του στο πιο απίθανο σημείο. Βρήκε μια πλατιά νησίδα επάνω στην εθνική οδό και καλλιεργούσε εκεί δεκάδες χασισόδεντρα, αδιαφορώντας για τους χιλιάδες οδηγούς που περνούσαν από το δρόμο και τον έβλεπαν.

Ποιος όμως θα μπορούσε να υποψιαστεί τον 35χρονο, αφού στο σημείο όπου επέλεξε να κάνει τη φυτεία του οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες; Οι περισσότεροι πίστευαν ότι ο νεαρός πήγαινε εκεί για να καθαρίσει τα σκουπίδια και να περιποιηθεί τα φυτά. Η πραγματικότητα όμως ήταν διαφορετική.

Ο 35χρονος από τον Κορινό Πιερίας έσπειρε ούτε ένα ούτε δυο, αλλά σαράντα δύο χασισόδεντρα στο διαχωριστικό στηθαίο της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο 443ο χιλιόμετρο. Πρόκειται για το τμήμα μεταξύ Κορινού και Μακρύγιαλου, όπου το στηθαίο έχει πλάτος αρκετά μέτρα και διαθέτει πυκνή βλάστηση. Επάνω σε αυτό φαίνεται ότι πόνταρε ο 35χρονος που πίστευε ότι κανείς δεν θα τον ψάξει.

Η δράση του δεν έμεινε για πολύ καιρό κρυφή. Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης την πληροφορήθηκαν και άρχισαν να παρακολουθούν τον νεαρό. Κάποιος φαίνεται ότι τον είχε προδώσει και η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου, αφού οι προφυλάξεις που έπαιρνε όταν πήγαινε στη χασισοφυτεία του δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλες. Την τελευταία φορά που πήγε να περιποιηθεί τα δενδρύλλιά του οι αστυνομικοί επενέβησαν και τον συνέλαβαν.

Οπως διαπιστώθηκε, ο 35χρονος έδινε μεγάλη προσοχή στη φροντίδα των χασισόδεντρων, τα οποία είχαν… θεριέψει. Το ύψος τους κυμαινόταν από 1,50 έως 1,80 μέτρα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του νεαρού βρέθηκαν αποξηραμένα αποσπάσματα δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης βάρους 7,3 γραμμαρίων, καθώς και είκοσι τέσσερα ναρκωτικά χάπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου